1e prijs: Porsche Taycan + €15.000 netto óf

€ 125.000 netto

Wat zou dat mooi zijn hè, deze splinternieuwe Porsche Taycan bij jou op de oprit! Het design is stijlvol en en de prestaties zijn indrukwekkend. De volledig elektrische krachtbron lanceert je in 4 seconden naar de 100 km/h. Dat is toch kicken? En win jij deze prachtige bolide? Dan ontvang je óók nog € 15.000 netto.

Heb je liever alleen een geldbedrag? Als je de hoofdprijs wint kun je ook kiezen voor €125.000 netto. 

2e prijs: Golf GTI 

Even serieus, een nieuwe Golf GTI als TWEEDE prijs? Ja, dat is compleet absurd en daarom doen we het gewoon! De 245 pk, de acceleratie en het motorgeluid… kippenvel gegarandeerd!

Heb je liever cash dan kippenvel? Dan kun je ook kiezen voor €50.000 netto op je rekening.

3e prijs: F1 Paddock Club 

Samen met een introducé genieten van een VIP-behandeling tijdens een race naar keuze. Beleef het raceweekend vanuit het hart van het circuit. Met rondleiding door de pitlane. Uiteraard inclusief culinaire verwennerij. Racelocatie in overleg te bepalen op basis van beschikbaarheid.

4e prijs: Rolex Submariner

Het icoon onder de duikhorloges! Je kunt ermee duiken tot wel driehonderd meter. Geen zin om nat te worden? Je kunt er ook gewoon – veilig op het droge – de show mee te stelen.

5e en 6e prijs: Complete simrace set 

Een complete simrace set met playseat, pedalen, stuur, console en TV. Bezorgd en gemonteerd bij jou thuis, zodat je direct kunt racen! Deze prijs geven we tweemaal weg.

7e t/m 11e prijs: bezoek de Red Bull F1 fabriek

Samen met een introducé vlieg je naar Milton Keynes in Engeland. Daar krijg je een rondleiding door de Red Bull F1 fabriek. Een onvergetelijke ervaring! Deze belevenis geven we 5x weg.

12e t/m 16e prijs: Coureur voor één dag

Samen met een introducé ga je racen op Zandvoort. Eén dag samen scheuren over het F1 circuit. De ultieme adrenalinekick! Doe mee en maak kans! 

17e t/m 36e prijs: € 330,-

Dat is mooi meegenomen: € 330 euro netto op je rekening. We gaan er 20 mensen blij mee maken! 

37e t/m 366e prijs: Red Bull Spect zonnebril 

Een zonnebril van Red Bull kwaliteit. Zit goed, staat goed! Maar liefst 330 winnaars gaan we er blij mee maken.

367e t/m 399e prijs: Max Verstappen Cap

De Max Verstappen Cap mag niet ontbreken. We geven hem (natuurlijk) precies 33 keer weg!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Shopping cart